Κακοκαιρία στην Ηγουμενίτσα: Πυροσβέστης απεγκλωβίζει οδηγό κουβαλώντας τον στην πλάτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 12:49 Κακοκαιρία στην Ηγουμενίτσα: Πυροσβέστης απεγκλωβίζει οδηγό κουβαλώντας τον στην πλάτη

Πλημμυρισμένο το οδόστρωμα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας.

Ένας πυροσβέστης κατάφερε να απεγκλωβίσει οδηγό, το αυτοκίνητο του οποίου ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν πλημμύρισε δρόμος στην Ηγουμενίτσα, εξαιτίας της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο που εξασφάλισε το thespro.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ακινητοποιήθηκε από το νερό και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο πυροσβέστης μετέφερε τον οδηγό στην πλάτη του, με τους δύο άντρες να απομακρύνονται με ασφάλεια από τα ορμητικά νερά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση