Σφοδρή χιονοθύελλα στις Αφίδνες - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 11:38 Σφοδρή χιονοθύελλα στις Αφίδνες - Δείτε βίντεο

Αυξημένη κίνηση στο ρεύμα της εισόδου

Με άγριες διαθέσεις έχει φτάσει εδώ και μερικές ώρες η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στο λεκανοπέδιο της Αττικής, και σε αρκετές περιοχές των προαστίων το έχει ήδη «στρώσει».

Στις Αφίδνες σημειώθηκε σφοδρή χιονοθύελλα, με ισχυρές ριπές ανέμων. Τα εκχιονιστικά έχουν ήδη πιάσει «δουλειά» στην περιοχή των διοδίων, ενώ παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα της εισόδου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί κάτοικοι των προαστίων που φοβούνται ότι θα αποκλειστούν κατευθύνονται νοτιότερα.

",

Από νωρίς το πρωί χιονίζει σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων, ενώ ισχυρή είναι η χιονόπτωση και σε Πάρνηθα, Βίλια και Ιπποκράτειο Πολιτεία. Πυκνή χιονόπτωση παρατηρείται αυτή την ώρα και στις Αφίδνες, ενώ τα πρώτα χρόνια άρχισαν να πέφτουν και σε Δροσιά και Διόνυσο.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση