Ο κόλπος της Αφροδίτης: Η πιο ερωτική μυστική παραλία της Αττικής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 16:11 Ο κόλπος της Αφροδίτης: Η πιο ερωτική μυστική παραλία της Αττικής

Αυτή η κρυφή και ερωτική παραλία της Αττικής είναι ο κατάλληλος προορισμός για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τον κόλπο της Αφροδίτης, την κρυφή παραλία της Αττικής που αναζητούν καταφύγιο οι ερωτευμένοι, παρουσιάζει σε βίντεο η ομάδα του Up Stories, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Να πας να τραβήξεις την Αφροδίτη. Αυτή ήταν η συμβουλή ενός φίλου που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Λαύριο τα τελευταία 30 χρόνια και γνωρίζει την περιοχη όσο ελάχιστοι. Απλά πέτα στην αρχή διακριτικά μην είναι κανένα ζευγαράκι μέσα και τους αναστατώσεις με προέτρεψε. Σύμφωνα μάλιστα με την περιγραφή του δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τις νυχτερινές ώρες ακούγεται μουσική από την συγκεκριμένη μικροσκοπική παραλία ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τέλος ανάμεσα στις πολλές πληροφορίες που μας έδωσε ο συγκεκριμένος φίλος αυτή που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι πως μια φορά είχε έρθει μέχρι και φορτηγό με catering στο σημείο καθώς ένας νεαρός είχε επιλέξει την συγκεκριμένη παραλία για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του», αναφέρει μεταξύ άλλων στην περιγραφή του το κανάλι Up Stories.

Αν αναρωτιέστε γιατί την ονόμασαν Αφροδίτη, η απάντηση είναι απλή. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και έτσι η συγκεκριμένη παραλία πήρε το όνομα της θεάς του Έρωτα κατά την αρχαιότητα.

Ο κόλπος της Αφροδίτης - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση