Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 13:03 Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής μετά από πυροβολισμούς. Δείτε βίντεο από τη στιγμή που χτυπούν οι δράστες.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί κατά μήκος της οδού Σωκράτους, προκαλώντας ζημιές σε τζαμαρίες καταστημάτων και εισόδους πολυκατοικιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 07:30, μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε στην οδό Σωκράτους και ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τους δύο επιβάτες να περνούν έξω από ένα σπίτι, με έναν εξ αυτών να πυροβολεί.

Αμέσως μετά, τα δύο άτομα έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση