Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ έξω από σπίτι στην Ελευσίνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 09:24 Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ έξω από σπίτι στην Ελευσίνα

Τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες έριξαν περισσότερες από δέκα σφαίρες σε σπίτι στην οδό Παγκάλου που ανήκει σε Ελληνίδα.

Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στην Ελευσίνα έπειτα από νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς από καλάσνικοφ και πιστόλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες έριξαν περισσότερες από δέκα σφαίρες σε σπίτι στην οδό Παγκάλου 22 που ανήκει σε γυναίκα Ελληνίδα.

Αποτέλεσμα να σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι ενώ όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκαν φθορές και σε ένα ακόμα σπίτι. Οι ένοικοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για αντίποινα για τα όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση