Γιάνης Βαρουφάκης: Συνελήφθη ο 19χρονος που είχε προσαχθεί για τον ξυλοδαρμό του επικεφαλής του ΜέΡΑ25

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 17:47 Γιάνης Βαρουφάκης: Συνελήφθη ο 19χρονος που είχε προσαχθεί για τον ξυλοδαρμό του επικεφαλής του ΜέΡΑ25

Συνελήφθη ο 19χρονος που είχε προσαχθεί για το πρωί της Τρίτης για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 19χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μετά από σχετικό ένταλμα για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη. Η επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (10.03.2023) στα Εξάρχεια.

Να σημειωθεί ότι ο 19χρονος δεν συνελήφθη από την αρχή για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη, διότι είχε περάσει το αυτόφωρο. 

Έτσι οι άνθρωποι της ασφάλειας, απευθύνθηκαν στην ανακρίτρια έγινε η ταυτοποίηση και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μάλιστα, έκανε το πρωί της Τρίτης την πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 την πρώτη του εμφάνιση μετά την επίθεση που δέχτηκε.  Όπως αποκάλυψε ο ίδιος του έσπασαν τη μύτη του σε έξι σημεία. Μάλιστα, τα μάτια του είναι πρησμένα και μελανιασμένα από τον άγριο ξυλοδαρμό. Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ευχαρίστησε το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», οι οποίοι τον περιέθαλψαν μετά τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια «κάνοντας θαύματα», όπως είπε.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση