Bullying σε 15χρονο στο Αρσάκειο: «Τον έδερναν, αυτό με την πετονιά γινόταν πολλές φορές», λέει μαθητής στο σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 22:28 Bullying σε 15χρονο στο Αρσάκειο: «Τον έδερναν, αυτό με την πετονιά γινόταν πολλές φορές», λέει μαθητής στο σχολείο

Συνολικά έχουν συλληφθεί τέσσερις ανήλικοι

Σοκάρει η περίπτωση bullying που έγινε στο Αρσάκειο σε 15χρονο μαθητή, καθώς τέσσερις έφηβοι, τον έδεσαν από τον λαιμό με πετονιά σε μια καρέκλα και στη συνέχεια τον έβριζαν, κάτι που φέρεται να έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Στην εκπομπή «Live News» που παρουσιάσει ο Νίκος Ευαγγελάτος, ένα αγόρι δήλωσε πως «τα παιδιά έκαναν bullying στο συγκεκριμένο άτομο. Του περάσανε πετονιά, το βρίζανε. Είναι πολύ άσχημο».

Επίσης, μία κοπέλα σημείωσε πως «το ομολόγησε μετά από πίεση στους γονείς του. Αν αυτό δεν το είχε κάνει και δεν είχε την δύναμη να μιλήσει στους γονείς του, να πει τι συμβαίνει, πιθανώς δεν θα το ξέραμε από πουθενά και κανέναν λόγο».

«Τα παιδιά αυτά δεν έχουν έρθει σήμερα στο σχολείο, έχουν απομακρυνθεί. Δεν ξέρω που μπορεί να βρίσκονται, άμα είναι με την Αστυνομία ή κάτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επιπλέον, ένας έφηβος τόνισε πως ο 15χρονος δεχόνταν συχνά εκφοβισμό από τα συγκεκριμένα άτομα και μάλιστα φέρεται να είχαν επαναλάβει στο παρελθόν την πράξη με την πετονιά. «Δεχόταν bullying πολύ καιρό από ότι ξέρουμε. Τον δέρνανε, τον βρίζανε, αυτό με την πετονιά γινόταν πολλές φορές στο ίδιο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση