Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Περιπολικό δέχθηκε επίθεση με πέτρες - Αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 13:49 Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Περιπολικό δέχθηκε επίθεση με πέτρες - Αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα (φωτο αρχείου intime)

Περιπολικό δέχθηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους έξω από την ΑΣΟΕΕ, ενώ αστυνομικός απάντησε με πυροβολισμό στον αέρα.

Σε πεδίο μάχης έχει μετατράπηκε η Πατησίων έπειτα από επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ ομάδας ατόμων που βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ και αστυνομικών δυνάμεων.

Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων έκλεισαν τον δρόμο μπροστά από την ΑΣΟΕΕ με κάδους σκουπιδιών και στη συνέχεια τους έβαλαν φωτιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν το περιπολικό εγκλωβίστηκε από την ομάδα ατόμων, αστυνομικός απάντησε με πυροβολισμό στον αέρα για εκφοβισμό.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση