Βελόπουλος: Βλέπει διεφθαρμένους, πολιτικά «σκουπίδια» και ψεύτες για μια καρέκλα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 13:58 Βελόπουλος: Βλέπει διεφθαρμένους, πολιτικά «σκουπίδια» και ψεύτες για μια καρέκλα

Ανάρτηση στο Twitter με φωτογραφία του ίδιου να περπατά μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου - Αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τα πρωτοφανή καπρίτσια του οι Μυλωνάκης και Αλεξοπούλου

Θέση για όσα συμβαίνουν στο κόμμα της «Ελληνικής Λύσης» τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα παίρνει ο Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτηση στο twitter την οποία συνοδεύει με προσωπική του φωτογραφία να περπατά μπροστά από το άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο «αυτοκράτωρ» Βελόπουλος με την ανάρτησή τους επιβεβαιώνει πως βλέπει στην αυλή του αποστάτες καθώς μιλά για «διεφθαρμένους», «πολιτικά σκουπίδια» και «ψεύτες για μια καρέκλα» χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τους βουλευτές του που αποχώρησαν από το κόμμα αρνούμενοι να αποδεχθούν την «τιμωρία» εκλογικής εξορίας που τους επέβαλε.

«Προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΏΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά.... "σκουπίδια" και ψεύτες για μια καρέκλα! ΚΑΜΊΑ ΣΚΙΆ ΣΤΗΝ Ε.Λ.! ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! #Εκλογες_21_Μαιου #Βελοπουλος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, πως οι Αντώνης Μυλωνάκης και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τα πρωτοφανή καπρίτσια της Ελληνικής Λύσης που τους ζήτησε να μετέχουν στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιοι σε άλλες περιφέρειες από εκείνες που εκλέχθηκαν βουλευτές. Ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα Βελόπουλου και εξαπέλυσαν βαρύτατες καταγγελίες για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις προαναγγέλλοντας παράλληλα αποκαλύψεις.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Απόστολος Αβδελάς αποδέχθηκε την ποινή και θα μεταφερθεί ως υποψήφιος στην μονοεδρική των Γρεβενών αντί για την Α’ Θεσσαλονίκης που αναδείχθηκε πρώτος σε «σταυρούς» για το κόμμα του στις εκλογές του 2019.

Αφορμή για την πρωτόγνωρη στα πολιτικά χρονικά απόφαση του κόμματος Βελόπουλου έδωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontra» το οποίο καλλιέργησε σενάρια αποστασίας κατονομάζοντας τους Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου ως αποδέκτες «μαύρων» τσαντών με χρήματα προκειμένου μετά τις εκλογές και εφόσον επανεκλεγούν να εγκαταλείψουν την Ελληνική Λύση και να προσχωρήσουν στη ΝΔ. Το δημοσίευμα θύμισε έντονα τα σενάρια που διακινήθηκαν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο το 2014 και μιλούσαν για αργυρώνητους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θα υπερψήφιζαν δήθεν τον κ. Σταύρο Δήμα προτεινόμενο από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τα σενάρια εκείνα διαψεύστηκαν στην πράξη καθώς η υποψηφιότητα Δήμα καταψηφίστηκε από την τότε αντιπολίτευση και η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές για να προκύψει η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όμως, παρά την πρόσφατη ιστορική εμπειρία, ο κ. Βελόπουλος φαίνεται πως εξ αρχής είχε πάρει τις αποφάσεις του. Οι τρεις βουλευτές κλήθηκαν σε απολογία για να διαψεύσουν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς εξηγώντας πως δεν υπάρχει καν ένδειξη που να επιβεβαιώνει τις σχετικές πληροφορίες. Παρά τις εξηγήσεις και παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τις βαρύτατες καταγγελίες για τους τρεις βουλευτές, τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Λύσης αποφάσισαν να τους πετάξουν στην πυρά. Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος αποφάνθηκε μεταξύ άλλων πως «Οι φερόμενοι ως "συνομιλητές" της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους. Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον».

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση