Αγωνιστικό αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού στο Αίγιο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 14:24 Αγωνιστικό αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού στο Αίγιο

Αγωνιστικό αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» στην αυλή ενός σπιτιού στο Αίγιο, κατά τη διάρκεια του 10ου Rally Sprint που διοργανώνεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός και ο συνοδηγός του, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Όπως αναφέρει το filodimos.gr, κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Αίγιο, το αγωνιστικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του όσο βρισκόταν στην Εθνική Οδό Αιγίου-Φτέρης στο ύψος του χωριού Αχλαδιά και «προσγειώθηκε» στην αυλή ενός σπιτιού.

Το αυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, αφού έπεσε στην αυλή από μεγάλο ύψος. Στο σημείο έσπευσαν εθελοντές και διασώστες για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αιγίου με ιδιωτικό ασθενοφόρο.

Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και λίγο αργότερα συνεχίστηκε κανονικά με τη δεύτερη φάση του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση