Θεσσαλονίκη: 16χρονος έστειλε μήνυμα σε λύκειο της Αθήνας ότι θα εισβάλει σε αυτό με καλάσνικοφ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 18:24 Θεσσαλονίκη: 16χρονος έστειλε μήνυμα σε λύκειο της Αθήνας ότι θα εισβάλει σε αυτό με καλάσνικοφ

Απειλητικό email σε σχολείο της Αθήνας έστειλε μαθητής λυκείου από τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ότι θα εισβάλει μέσα σε αυτό με καλάσνικοφ.

Άμεσα έγινε κινητοποίηση των αρχών και λήφθηκαν μέτρα, ενώ γρήγορα ο μαθητής συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Κατόπιν ερευνών της αστυνομίας προέκυψε ότι ο αποστολέας του μηνύματος βρίσκεται στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 16χρονο, μαθητή λυκείου, ο οποίος συνελήφθη.

Αρχικά υπέδειξε έναν συνομήλικο φίλο του από την Αθήνα ως αποστολέα τού ηλεκτρονικού μηνύματος, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε κάνοντας λόγο για φάρσα. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης η οποία του απήγγειλε δίωξη και όρισε ρητή δικάσιμο στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση