«Σούπα το ντιμπέιτ, ε;»: Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα στο TikTok και το σχόλιο για τον Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 11:55 «Σούπα το ντιμπέιτ, ε;»: Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα στο TikTok και το σχόλιο για τον Μητσοτάκη

«Στην πρώτη ζόρικη ερώτηση τρικυμία στην άμυνα».

Το ντιμπέιτ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/5) ενόψει των εκλογών σχολιάζει με βίντεό του στο TikTok ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντάς το «σούπα». «Όσα δεν μαρτυρούσε 9 μήνες τα μαρτύρησε όλα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πηγαίνοντας προς την Αλεξανδρούπολη μέσα από το αυτοκίνητο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ρωτά τους TikTokers «Πώς σας φάνηκε το ντιμπέιτ σούπα ε;» και συνεχίζει απαντώντας «σούπα ξε-σούπα, την είδηση την έβγαλε».

«Στην πρώτη ζόρικη ερώτηση τρικυμία στην άμυνα. Όσα δεν μαρτυρούσε 9 μήνες τα μαρτύρησε όλα. Σκάνδαλο οι υποκλοπές, χωρίς εθνικό λόγο οι παρακολουθήσεις» επεσήμανε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

«Όχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι δεν θα ξαναγίνει ντιμπέιτ» αναφέρει κλείνοντας ο Αλέξης Τσίπρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση