Ρέθυμνο: Χειροπέδες και πρόστιμο 5.000€ σε υπάλληλο Ιππικού Ομίλου που χτυπούσε άλογο με λάστιχο ποτίσματος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 11:21 Ρέθυμνο: Χειροπέδες και πρόστιμο 5.000€ σε υπάλληλο Ιππικού Ομίλου που χτυπούσε άλογο με λάστιχο ποτίσματος

Περαστικός είδε και βιντεοσκόπησε τον 49χρονο άνδρα την ώρα που χτυπούσε το άτυχο ζώο και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία

Στη σύλληψη ενός 49χρονου άνδρα με καταγωγή από τη Γεωργία πέρασε χθες Κυριακή 21 Μαΐου, η αστυνομία στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος εργάζεται σε Ιππικό Όμιλο στο Ρέθυμνο, εντοπίστηκε να χτυπά με λάστιχο ποτίσματος ένα από τα άλογα.

Ένας περαστικός είδε και βιντεοσκόπησε τον 49χρονο να χτυπά με το λάστιχο το άτυχο ζώο και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη, στον οποίο επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή 19 Μαΐου.

πηγή: neeakriti.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση