«Οι σκέψεις και οι αγωνίες σου είναι η δική μας πυξίδα» - Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 22:12 «Οι σκέψεις και οι αγωνίες σου είναι η δική μας πυξίδα» - Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στο λογαριασμό του στο Facebook, εν όψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου 2023.

«Οι σκέψεις και οι αγωνίες σου για την καθημερινότητα, την υγεία, την ασφάλιση, είναι η δική μας πυξίδα. Είναι ο οδηγός μας για μια κοινωνία δίκαιη με ευημερία για όλους», αναφέρει στην σχετική ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Γι’ αυτό κι έχουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο, που απαντά στο κρίσιμο ερώτημα: Πώς θα ζήσουμε καλύτερα όλοι και όλες. Πώς θα χτίσουμε μια κοινωνία προοπτικής, που δεν αφήνει κανέναν και καμία πίσω», προσθέτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση