Διασωληνώθηκε ο 15χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στην Καλαμάτα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 14:45 Διασωληνώθηκε ο 15χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στην Καλαμάτα

Κορυφώνεται η αγωνία στην Καλαμάτα για τον 15χρονο τραυματία. Ο ανήλικος βρισκόταν πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι με μία συνομίλικη φίλη του, που ευτυχώς τραυματίστηκε πιο ελαφρά…

Το ηλεκτρικό πατίνι που επέβαιναν τα δύο παιδιά στην Καλαμάτα παρασύρθηκε σε διασταύρωση της πόλης από αυτοκίνητο που όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο είχε αναπτύξει ταχύτητα. Οι δύο ανήλικοι έπεσαν τραυματισμένοι στον δρόμο και σήμανε συναγερμός. Το 15χρονο αγόρι φέρει κάταγμα κρανιού και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του, στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα.

Αρχικά το παιδί είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου αργότετρα παρουσίασε συμπτώματα απώλειας συνείδησης, οπότε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που οδήγησαν σε διασωλήνωση.

Από την σύγκρουση το ηλεκτρικό πατίνι μαζί με το αγόρι κατέληξαν κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος. Η 15χρονη δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το αγόρι οδηγούσε το πατίνι έχοντας όμως μπροστά του το κορίτσι να του περιορίζει την ορατότητα.

Τα δύο παιδιά τα οποία δεν φορούσαν κράνος, επιχείρησαν να μπουν από την Εθνικού Σταδίου (έχει πινακίδα σήμανσης stop) στην οδό Κρήτης χωρίς να ελέγξουν αν περνάει διερχόμενο όχημα, όπως είχε κάνει δευτερόλεπτα νωρίτερα ο οδηγός μηχανής, με αποτέλεσμα να τα παρασύρει διερχόμενο αυτοκίνητο. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο.

Στο πλευρό των δύο τραυματισμένων παιδιών βρίσκονται οι γονείς και οι στενοί συγγενείς τους, που προσεύχονται να έχει αίσιο τέλος αυτή η αναπάντεχη περιπέτεια.

Τα ηλεκτρικά πατίνια τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει την εικόνα των μετακινήσεων μέσα στην πόλη, καθώς πρόκειται για ένα γρήγορο, χαμηλού κόστους και προσιτό μέσο. Παρόλα αυτά, με την ραγδαία αύξησή τους έχουν καταγραφεί αρκετά ατυχήματα που σχετίζονται με αυτά αλλά έχει σημειωθεί και μια κυκλοφοριακή «αναρχία» από τους αναβάτες του, είτε μεγάλους είτε μικρούς.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση