Συνελήφθη 55χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για απάτη με εικονικές αγοραπωλησίες οικοπέδων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 11:32 Συνελήφθη 55χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για απάτη με εικονικές αγοραπωλησίες οικοπέδων

Στη σύλληψη ενός 55χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή προχώρησαν χθες Παρασκευή (16.6.2023) στη Νέα Μάκρη οι Αρχές, τον οποίο αναζητούσαν καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 5 ετών για υπόθεση απάτης με αγοραπωλησίες οικοπέδων.

Πρόκειται για τον 55χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θ.Α. που έπαιξε σε ομάδες που μεσουράνησαν στη δεκαετία του ’90 και ήταν συμπαίκτης με θρυλικούς αθλητές. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στήσει την απάτη με τις αγοραπωλησίες οικοπέδων μαζί με δικηγόρους, συμβολαιογράφους και άλλους.

Εις βάρος του εκκρεμούσε απόφαση από τις 13 Ιουλίου 2021 του Γ’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για κάθειρξη 5 ετών για το αδίκημα της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και κατά συναυτουργία με όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος έφτιαχνε πλαστά συμβολαιογραφικά πληρεξούσια, προσύμφωνα και συμβόλαια αγοροπωλησίας μαζί με τους συνεργούς του και μετά προχωρούσαν σε εικονικές αγοραπωλησίες οικοπέδων πολύ μεγάλης αξίας.

Για να μπορέσουν να δρουν ανενόχλητοι, φρόντιζαν τα οικόπεδα να ανήκουν σε Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και κυρίως σε ανθρώπους που δεν ζούσαν πια. Μάλιστα, τα κέρδη τους φέρονται να ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ.

Ο ίδιος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση