Έβρος: Αυτοκτονία «δείχνουν» οι εξετάσεις για τον θάνατο της 28χρονης - «Ήθελε θάρρος να καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 22:04 Έβρος: Αυτοκτονία «δείχνουν» οι εξετάσεις για τον θάνατο της 28χρονης - «Ήθελε θάρρος να καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά»

Δεν βρέθηκαν ίχνη ξένου DNA στο σώμα της, «καθαρές» και οι τοξικολογικές εξετάσεις

Τέσσερις περίπου μήνες μετά τον εντοπισμό της 28χρονης Βίκυς Καδόγλου από το Τυχερό Σουφλίου νεκρής σε χαράδρα του χωριού Λευκίμμη, κλείνει ο φάκελος των ερευνών καθώς βγήκε το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων που έριξε φως στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, από τα κεντρικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα, τις προηγούμενες μέρες εστάλησαν αρχικά τα αποτελέσματα των ελέγχων για το DNA και στη συνέχεια αυτά των τοξικολογικών εξετάσεων. Από αυτά, δεν προέκυψε ύπαρξη ξένου DNA στα ρούχα ή στο σώμα της 28χρονης Βίκυς. Επίσης, αρνητικές ήταν και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Οπότε παραμένει η αρχική εκτίμηση, ότι πρόκειται για αυτοχειρία και η κοπέλα αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της με το μαχαίρι που κουβαλούσε πολλές φορές πάνω της, κυρίως κατά τις αγροτικές εργασίες της οικογένειας της, όπου και συμμετείχε πολύ ενεργά.

Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα είχε βρεθεί με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος. Εντοπίστηκε νεκρή στις 20 Φεβρουαρίου από συγγενείς της οι οποίοι μαζί με αστυνομικούς την αναζητούσαν από την προηγούμενη ημέρα. Είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι από το Τυχερό, φεύγοντας με το μηχανάκι της και είχε επιλέξει ένα συγκεκριμένο μέρος έξω από την Λευκίμμη που συνήθισε να πηγαίνει.

Από την πρώτη στιγμή, ο ιατροδικαστής είχε μιλήσει με τα αρχικά ευρήματα για αυτοχειρία κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για το θάρρος της 28χρονης να καρφώσει η ίδια το μαχαίρι στην καρδιά, δίνοντας οριστικό τέλος στη ζωή της. Τα ίδια ανέφερε και μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στην Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες και άρχισε να παίρνει καταθέσεις από την οικογένεια, φίλους και γνωστούς της, προσπαθώντας να ρίξει φως στην υπόθεση.

Αν και οι αστυνομικοί από τις καταθέσεις που συγκέντρωσαν και τα όποια στοιχεία βρήκαν συμφώνησαν με την άποψη του ιατροδικαστή ότι πρόκειται για αυτοκτονία, δεν σταμάτησαν όλο αυτό το διάστημα να συνεχίζουν τις έρευνες, μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που να αλλάξει την συγκεκριμένη εκδοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι αναμένονταν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση