Ο Μπαράκ Ομπάμα είδε 100 υπότροφους του «Obama Foundation Leaders» στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 18:25 Ο Μπαράκ Ομπάμα είδε 100 υπότροφους του «Obama Foundation Leaders» στην Αθήνα

Συνάντηση του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με υπότροφους του προγράμματος «Obama Foundation Leaders» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκε με περίπου 100 υπότροφους του προγράμματος «Obama Foundation Leaders» από όλο τον κόσμο σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί του επί σκηνής βρέθηκε η αδερφή του, Μάια Σοετόρο Εντζί, σύμβουλος του Ιδρύματος Ομπάμα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τέσσερις απόφοιτους του φετινού προγράμματος από τη Σλοβακία, τη Μαλαισία, τη Ζιμπάμπουε και τη Ναμίμπια, σχετικά με την προσπάθειά τους να φέρουν μέσα από τις δράσεις τους θετική αλλαγή στις κοινότητές τους.

Τους ομιλητές καλωσόρισε η Ελληνίδα συμμετέχουσα στο πρόγραμμα του 2023, Ελπίδα Κόκκοτα, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Mexoxo».

Αργότερα, ο Αμερικανός πρώην Πρόεδρος θα συμμετάσχει στο Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος «SNF Nostos Conference» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί θα συνομιλήσει επί σκηνής με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Ανδρέα Δρακόπουλο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση