Τσακαλώτος: Πολύ μεγάλη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ -Ο Αλέξης θα θέλει να σκεφτεί το θέμα της ηγεσίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 20:29 Τσακαλώτος: Πολύ μεγάλη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ -Ο Αλέξης θα θέλει να σκεφτεί το θέμα της ηγεσίας

Για μια «μεγάλη ήττα» έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του exit poll.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών σχολίασε το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι θα συζητηθεί, καθώς υπάρχει ανάγκη για αναστοχασμό.

«Προφανώς είναι μια πολύ μεγάλη ήττα, θεωρώ όμως ότι η μεγάλη ήττα ήταν στις πρώτες εκλογές (της 21ης Μαΐου). Είμαστε δημοκρατικό κόμμα, έχουμε συλλογικές διαδικασίες, θα το συζητήσουμε. Είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση, έχουμε χρέος και ευθύνη να αντιπροσωπεύσουμε τους ανθρώπους που μας ψήφισαν», είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει ζήτημα ηγεσίας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε: «Ο Αλέξης θα θέλει να το σκεφτεί, να αναστοχαστεί. Δεν είναι η ώρα, είμαστε δημοκρατικό κόμμα», ενώ απέφυγε να πει τι θα τον συμβούλευε ο ίδιος.

Ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι «είναι μια καθαρή νίκη της ΝΔ, αλλά ο τρόπος που χειρίστηκε μια σειρά από εθνικά θέματα έφερε αυτό το αποτέλεσμα», για να προσθέσει τις ανησυχίες του για την άνοδο της ακροδεξιάς, λέγοντας πως «τρία δεξιά κόμματα μπαίνουν-δεν μπαίνουν, και αυτό είναι πάρα πολύ ανησυχητικό, είναι πανευρωπαϊκό φαινόμενο».

Σε ερώτηση για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε πως «όταν κυβερνήσαμε με τον Καμμένο, η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στη Βουλή».

Δείτε το βίντεο:

","width":136,"height":146}}}

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση