Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Συνέδριο τον Νοέμβριο - Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 19:52 Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Συνέδριο τον Νοέμβριο - Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αποφασίσθηκε πως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Σωκράτης Φάμελλος και γραμματέας ο Διονύσης Καλαματιανός.

Παράλληλα κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Νίκος Παππας, ο Νάσος Ηλιόπουλος και η Θεοδώρα Τζάκρη. Αντιπρόεδρος της Βουλής θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιουλίου όπου και θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά το έκτακτο συνέδριο του κόμματος αυτό θα διεξαχθεί το Νοέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση