Εξαφανίστηκε η 14χρονη Βενετία από τον Κορυδαλλό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 18:24 Εξαφανίστηκε η 14χρονη Βενετία από τον Κορυδαλλό

Εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου από τον Κορυδαλλό η 14χρονη Βενετία όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 3 Ιουλίου για την εξαφάνιση της 14χρονης Βενετίας από τον Κορυδαλλό και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βενετία Λ. έχει καστανά μαλλιά με δύο ξανθές ανταύγειες, πράσινα μάτια, έχει ύψος 1,65 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπλουζάκι, μαύρο τζιν και άσπρα-μπλε Nike παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση