Σε αυτή την μαγευτική παραλία του Ιονίου η μάσκα είναι περιττή - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:51 Σε αυτή την μαγευτική παραλία του Ιονίου η μάσκα είναι περιττή - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ίσως η παραλία με τα πιο κρυστάλλινα νερά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η χρήση μάσκας για να θαυμάσεις τον υπέροχο βυθό της είναι εντελώς περιττή.

Μιλάμε για την παραλία Έμπλυση η οποία βρίσκεται στην νότια πλευρά του νησιού δίπλα στο διάσημο Φισκάρδο και απέναντι από το βορειότερο άκρο Λευκάτο της Λευκάδας με τον υπέροχο φάρο.

Ο κόλπος στον οποίο βρίσκεται η παραλία Έμπλυση διαθέτει υπέροχο βυθό και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι εικόνες που κατέγραψε το drone του φίλου και συνεργάτη μας Άγγελου Αρναουτέλη είναι τόσο όμορφες που σου έρχεται να κάνεις μια δροσερή βουτιά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Δείτε το βίντεο από το Up Stories:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση