Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα - Κατέσφαξε την Κουβανή τρανς, πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 13:31 Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα - Κατέσφαξε την Κουβανή τρανς, πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της

Την άκρη του νήματος γύρω από την στυγερή δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς που κατέσφαξαν μέσα στο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας στον Άγιο Παντελεήμονα, ψάχνουν οι αστυνομικές αρχές.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε το τραγικό και άδικο τέλος της Άννας στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα. Λίγες ώρες πριν το φονικό, δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι, ούτε να φοβάται ότι θα πάθει κάτι κακό. Αντίθετα, είχε κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες από την παραλία και μέσα στο αυτοκίνητο που την έδειχναν σε στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Η σορός της τρανς γυναίκας από την Κούβα έφερε σημάδια από πολλές μαχαιριές σε όλο της το κορμί. Ο χώρος του διαμερίσματος παρουσιάζει εικόνα έρευνας. Το σπίτι ήταν ανακατεμένο, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο είτε το θύμα να πάλεψε για την ζωή του – με τον δράστη ή τους δράστες – είτε να έψαχναν κάτι συγκεκριμένο μέσα στο σπίτι.

Ίχνη αίματος βρέθηκαν από τις αρχές σχεδόν σε όλο το διαμέρισμα, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι οι δράστες πάλεψαν με την αδικοχαμένη Άννα ή την κυνήγησαν μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα προκειμένου να της δώσουν την τελειωτική μαχαιριά.

Η 46χρονη, σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας, ήταν μία ήσυχη κοπέλα που δεχόταν συχνά επισκέψεις στο διαμέρισμά της, ενώ η ίδια αναφέρει ότι όταν είδε ανοιχτό το παράθυρο της αδικοχαμένης, θεώρησε ότι κοιμόταν.

«Την έβλεπα γιατί της ζητούσα τα κοινόχρηστα για να καθαρίσουμε τη σκάλα. Ήταν ήσυχη κοπέλα. Δεχόταν πάρα πολύ κόσμο, μόνο άνδρες. Χτυπούσαν το κουδούνι της και έβγαινε όπως ήταν και τους άνοιγε. Δεν νομίζω, δηλαδή, κανένας να μπήκε χωρίς τη θέλησή της. Χθες το απόγευμα, στις 17:49 που έμπαινα μέσα για να της ζητήσω 5 ευρώ για τα κοινόχρηστα είδα το παράθυρο, από εκεί που κατέβηκα, ανοιχτό, μισοκλεισμένο και λέω “δεν της χτυπάω, θα κοιμάται”» καταλήγει η ένοικος της πολυκατοικίας που διέμενε η αδικοχαμένη 46χρονη.

Η Άννα ήταν Κουβανή υπήκοος που είχε έρθει στην Ελλάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και συμμετείχε τον περασμένο Ιούνιο στο Athens Pride ως «βασίλισσα» στο άρμα των διεμφυλικών. Παράλληλα, εμφανιζόταν και ως performer σε γνωστό club στη λεωφόρο Συγγρού.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της Άννας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη (11.7.2023) στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στις 8 το βράδυ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση