Κρήτη: Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 16:31 Κρήτη: Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Πάλευε εδώ και ημέρες να κρατηθεί ζωντανός.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 12χρονος, σύμφωνα με το cretapost, που πάλευε εδώ και ημέρες να κρατηθεί ζωντανός, ενώ είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από θάλασσα της Γεωργιούπολης στην Κρήτη.

Το παιδί ήταν διασωληνωμένο και σε καταστολή εδώ και ημέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου είχε μεταφερθεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζονταν από τους γιατρούς βαρύτατη, όμως οι γονείς του πίστευαν σε ένα θαύμα που τελικώς δεν ήρθε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αγόρι το οποίο είχε καταγωγή από την Αλβανία γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην παραλία της Γεωργιούπολης.

Το παιδί δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες των ναυαγοσωστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση