Σε εξέλιξη η φωτιά στη Νάξο: Ενισχύονται οι δυνάμεις από Αττική και Σύρο - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 19:30 Σε εξέλιξη η φωτιά στη Νάξο: Ενισχύονται οι δυνάμεις από Αττική και Σύρο - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στη Νάξο που ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής από την Κεραμωτή και έχει πάρει διαστάσεις.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καταβάλλουν προσπάθειες για τον έλεγχο της πυρκαγιάς με εναέρια και χερσαία μέσα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Μεταβαίνουν επίσης τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες από τη Σύρο, όπως και ενισχύσεις από την Αθήνα.

Από αέρος συνδράμουν, από Ελευσίνα και Αγχίαλο, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Παράλληλα, μεταβαίνουν 10 άτομα πεζοπόρου τμήματος με ελικόπτερο από την Αττική.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή Σίφωνες όπως αναφέρει το

ναξος

Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων ενημερώνει τους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κατεύθυνσή προς την Μονή και την Απείρανθο καθώς και προς τον Σταυρό της Κεραμωτής.

ναξος

Εθελοντές αλλά και υδροφόρες του δήμου και του επαρχείου βοηθούν για τη κατάσβεσή της.

ναξος

Σχεδόν στο σύνολο της ορεινής Νάξου υπάρχει διακοπή ρεύματος λόγω του ότι κάηκαν κολώνες της ΔΕΗ όπως γράφει το naxospress.gr.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση