Βίντεο μέσα στο πιλοτήριο Σινούκ που επιχείρησε στη φωτιά στο Λουτράκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 11:07 Βίντεο μέσα στο πιλοτήριο Σινούκ που επιχείρησε στη φωτιά στο Λουτράκι

Καλύτερη είναι η εικόνα από το πύρινο μέτωπο στο Λουτράκι. Έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων» των ενόπλων δυνάμεων.

Η συνδρομή και των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν σημαντική για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά στο Λουτράκι καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια.

Η εικόνα από το μέτωπο στο Λουτράκι, είναι καλή στο δυτικό μέτωπο, έχει οριοθετηθεί νότια στην ΕΟ Αθηνών-Πατρών, ενώ υπάρχει ενεργό κομμάτι βόρεια της Καλλιθέας, όπου έγινε η κυρία προσπάθεια κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζεται.

Με το πρώτο φως επιχειρούν ένα ΑΒ-214, 2 CL-415 και 3 τράκτορες στο πρώτο κυμα, ενώ θα ακολουθήσουν ένα ΑΒ-214, 2 CL-415 και 2 CL-215.

Σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων»

Σύμφωνα με το protothema.gr, έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων», που είναι η κωδική ονομασία που έχει δώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών.

 

 

Ειδικά τμήματα των Ενόπλεων Δυνάμεων συμπράττουν με τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας της χώρας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών και ήδη έχουν σταλεί ομάδες στα μέτωπα των πυρκαγιών.

Σε βίντεο φαίνεται η προσπάθεια Σινούκ να βοηθήσει στη φωτιά στο Λουτράκι αλλά και πλάνα από τις αντιπυρικές ζώνες που άνοιξαν μηχανήματα των ΕΔ στην ίδια περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση