Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να πείσουν τις μοναχές να εκκενώσουν μοναστήρι στην Μάνδρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 17:04 Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να πείσουν τις μοναχές να εκκενώσουν μοναστήρι στην Μάνδρα

Οι μοναχές δεν ήθελαν να αφήσουν το μοναστήρι, ωστόσο έχει δοθεί εντολή εκκένωσης.

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα και σήμερα (18/7), με τα βασικότερα να μαίνονται στα Δερβενοχώρια και το Λουτράκι. Το μεσημέρι νέα φωτιά ξέσπασε στο Δαφνί.

O εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Ζωής να απομακρυνθούν.

Όπως αναφέρθηκε στο Open, tο ενεργό μέτωπο της φωτιάς εκτείνεται σε μήκος 20 χιλιομέτρων, από τα Δερβενοχώρια μέχρι τη Μάνδρα. Η φωτιά κινείται με τεράστια ταχύτητα.

","width":136,"height":146}}}

Παράλληλα έχει δοθεί εντολή εκκένωσης για κάποιους οικισμούς, όπως και για ένα μοναστήρι στην περιοχή.

H ΕΛ.ΑΣ δημοσίευσε βίντεο από την στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να πείσουν τις μοναχές να εγκαταλείψουν το μοναστήρι. Εκείνες, όπως φαίνεται στο βίντεο, αρνούνται να φύγουν.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα, μια άλλη μοναχή στον οικισμό «Άγιος Χαράλαμπος», δεν ήθελε να φύγει, σχεδόν μπήκε μέσα στις φλόγες και την έσωσε ο δημοσιογράφος.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση