Την κατασπάραξαν τα πιτ μπουλ μέσα στο σπίτι της - Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια εις βάρος του γιου της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 14:06 Την κατασπάραξαν τα πιτ μπουλ μέσα στο σπίτι της - Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια εις βάρος του γιου της

Ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα - Τι συνέβη

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε εις βάρος του γιου της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή με δαγκωματιές, στο σπίτι της, στον Βύρωνα.

Ο άνδρας, ο οποίος νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, εντόπισε την άτυχη γυναίκα, γύρω στις 2:30 τα μεσάνυχτα να κείτεται στο έδαφος αναίσθητη και να φέρει πολλαπλές δαγκωματιές στο πρόσωπο. Αμέσως κάλεσε τις Αρχές. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος με τραύματα που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δαγκωματιές. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως στο διαμέρισμα κατοικούσε ο γιος μαζί με τη μητέρα του και τα δύο σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ, ιδιοκτήτης των οποίων ήταν ο άνδρας.

«Το παιδί (ο γιος της 60χρονης) έβγαζε το σκυλί καθημερινά για βόλτα, το οποίο δεν είχε φανεί να έχει κάποια επιθετική συμπεριφορά. Δεν θυμάμαι να υπήρχε δεύτερος σκύλος», τόνισε στο protothema.gr γείτονας της άτυχης γυναίκας.

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει αύριο αναμένεται να δείξει την αιτία θανάτου της γυναίκας.
«Αυτό που αναμένεται να φανεί τώρα από την έρευνα που θα κάνει ο ιατροδικαστής είναι αν η γυναίκα πέθανε από την επίθεση που δέχθηκε από τους σκύλους ή αν πρώτα έχασε για κάποιον άλλο λόγο τις αισθήσεις της και εν συνεχεία δέχθηκε την επίθεση» σημειώνουν αστυνομικές πηγές.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση