Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του γιου της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή με δαγκώματα από πίτμπουλ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 17:44 Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του γιου της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή με δαγκώματα από πίτμπουλ

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε κατά του γιού της γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα του Σαββάτου (22.7.2023) στο σπίτι της στον Βύρωνα με τραύματα στο πρόσωπο από δύο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ.

Μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας ο άντρας, που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης των πίτμπουλ, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, εντόπισε νεκρή ο γιος της, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι της στον Βύρωνα και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας θα ξεκαθαριστούν μετά από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς δεν είναι σαφές εάν πέθανε από παθολογικά αίτια ή από τα τραύματα που της προκάλεσαν τα σκυλιά.

Γείτονες αναφέρουν στο newsit.gr ότι κάθε μέρα τα σκυλιά γάβγιζαν σχεδόν ασταμάτητα. «Από τις 24 ώρες της μέρας, μόνο τις 4 δεν γάβγιζαν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

πηγή: nesit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση