Μεγάλη φωτιά στα Ζαχλωρίτικα Αιγιαλείας - Έκλεισε η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 18:01 Μεγάλη φωτιά στα Ζαχλωρίτικα Αιγιαλείας - Έκλεισε η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου

Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Διακόπτονται προσωρινά τα δρομολόγια της Hellenic Train στη γραμμή Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο Αίγιο και συγκεκριμένα σε δύσβατη περιοχή κοντά στον οικισμό Ζαχλωρίτικα Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με το Συντονιστικό της Περιφέρειας, το ακριβές σημείο φωτιάς είναι η Αγία Ειρήνη και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο πύρινο μέτωπο, ενώ ταυτόχρονα δύο καναντέρ έχουν ξεκινήσει ρίψεις νερού στο σημείο της φωτιάς.

Η φωτιά καίει σε θαμνώδη έκταση, κοντά στην γέφυρα Τσαγρή, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει ο οικισμός. Σημειώνεται πως δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου και στα δρομολόγια της Hellenic Train

Διεκόπη, λόγω της φωτιάς στην περιοχή Δερβενάκι της Αιγιάλειας, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του 162,5ου χιλιομέτρου, στην γέφυρα «Τσαγρή».

Επιπλέον, διακόπτονται προσωρινά τα δρομολόγια της αμαξοστοιχίας στη γραμμή Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό με εντολή της Πυροσβεστικής, λόγω της πυρκαγιάς στο Δερβενάκι Αιγιαλείας. Το δρομολόγιο 1337 θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Δείτε φωτογραφίες:

aigio1
aigio2
aigio3
aigio4
aigio5
aigio6

 

aigio7
aigio8

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση