Μητέρα τριών παιδιών νίκησε τον καρκίνο, έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στην πρώτη της επιλογή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 14:43 Μητέρα τριών παιδιών νίκησε τον καρκίνο, έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στην πρώτη της επιλογή

Συγκινούν οι δηλώσεις της - Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βάσεις εισαγωγής, όλες οι λίστες.

Συγκινεί η ιστορία της 42χρονης Αναστασίας Μπαστούνη από τη Μυτιλήνη, μητέρας τριών παιδιών που νίκησε τον καρκίνο και αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρα της με «βράχο» τον σύζυγό της. Η ίδια έγραψε στις Πανελλαδικές 17.600 μόρια και κατάφερε να περάσει στην πρώτη της επιλογή, δηλαδή στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αποδεικνύοντας πως ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρα σου.

Η ίδια δήλωσε στον «Αίολο» πως αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους που την βοήθησαν να πετύχει το στόχο της.

Ακούστε τι είχε δηλώσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση