Τρεις τραυματίες σε καταδίωξη στη Ρόδο: Αστυνομικός ακολουθούσε δύο μοτοσυκλέτες και έπεσε σε μηχανή με ζευγάρι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 19:06 Τρεις τραυματίες σε καταδίωξη στη Ρόδο: Αστυνομικός ακολουθούσε δύο μοτοσυκλέτες και έπεσε σε μηχανή με ζευγάρι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός της τροχαίας Ρόδου σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Ρόδου -Λίνδου στη διασταύρωση για παραλία Τραγανού.

Σύμφωνα με κατάθεση που έδωσε  αυτόπτης μάρτυρας σε αστυνομικούς της τροχαίας πριν από λίγο, ο αστυνομικός φέρεται να έκανε καταδίωξη δυο μοτοσυκλετών με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι και το οποίο βρισκόταν στον κόμβο Τραγανού.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη κινητοποίηση αστυνομικών προκειμένου να εντοπιστούν για να συλληφθούν οι οδηγοί των δύο μοτοσικλετών που καταδιώκονταν, αφού οι οδηγοί δεν πειθάρχησαν σε σήμα των αρχών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 3 άτομα, και ειδικότερα δύο πολίτες και ένας αστυνομικός.

Πηγή: Rodiaki.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση