Υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής και επίσημα ο Νίκος Χαρδαλιάς -Η ανακοίνωση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 11:51 Υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής και επίσημα ο Νίκος Χαρδαλιάς -Η ανακοίνωση

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, με τα «χρώματα» της ΝΔ, για την Περιφέρεια Αττικής.

Μετά από ένα διήμερο πυρετωδών διαβουλεύσεων στο Μέγαρο Μαξίμου και την Πειραιώς, αποφασίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, νυν υφυπουργός Ενικής Άμυνας, να λάβει το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται εν πολλοίς για μια προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έλαβε υπόψιν του το γεγονός ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωνε πάντοτε «παρών» στα δύσκολα για την παράταξη της ΝΔ και πως εργάστηκε ακατάπαυστα και αδιαμαρτύρητα τα τελευταία χρόνια, κάτι που μαρτυρά η διαδρομή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς θα συναντηθεί, αύριο, Τρίτη, με με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά

Στη λιτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζεται ότι «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη-Χαρδαλιά

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η τελική απόφαση ελήφθη χθες το μεσημέρι από τον πρωθυπουργό ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας. Το «μπαρουτοκαπνισμένο» στέλεχος της ΝΔ δεν κρύφτηκε ποτέ στα δύσκολα και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και αυτό βάρυνε ιδιαίτερα στην επιλογή του κ. Μητσοτάκη, όπως μεταφέρουν συνεργάτες του.

Η ρήξη με την πλευρά Πατούλη είναι οριστική και αυτό έγινε φανερό από το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο κ. Μητσοτάκης έχοντας δει το βίντεο του περιφερειάρχη Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο εν μέσω πυρκαγιών σε όλη τη χώρα και λίγες ώρες μετά την κηδεία ενός εκ των δύο πιλότων του μοιραίο Canadair φώναξε στο γραφείο του τους στενούς συνεργάτες του και τους είπε ότι «δεν μπορούμε να παρέχουμε στήριξη σε ένα στέλεχος χωρίς καμία ενσυναίσθηση των τραγικών στιγμών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση