Περιφέρεια Αττικής: Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 15:27 Περιφέρεια Αττικής: Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του

Μετά τη δυσαρέσκεια Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών, την ανακοίνωση της ΝΔ ότι “κατεβάζει” τον Νίκο Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής και την παραίνεση του κυβερνητικού εκπροσώπου να… κάνει πίσω, ο Γιώργος Πατούλης ανακοινώνει από ώρα σε ώρα ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του. 

Η ανακοίνωση από τον Γιώργο Πατούλη θα ξεκαθαρίζει τα πάντα για την περιφέρεια, αναφέρουν πληροφορίες. Οι ίδιες που τονίζουν πως δεν θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής μετά το χρίσμα της ΝΔ στον Νίκο Χαρδαλιά.

«Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος». Με αυτή τη φράση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είχε καλέσει, κατά τη διάρκεια του briefing της Δευτέρας (31.07.2023), τον Γιώργο Πατούλη να μη… βγει στο “αντάρτικο”, να μην είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής και άρα να μη “διασπάσει” τη “γαλάζια” παράταξη, με κίνδυνο να χαθεί για τη ΝΔ η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. 

Όπερ και εγένετο! Ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να υπάκουσε στην κομματική (και κυβερνητική) συμβουλή, δεν έγινε “αντάρτης” και δεν θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η φράση, άλλωστε, στην ανακοίνωση της ΝΔ πως η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά είναι απόφαση “του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος” ήταν το πρώτο… σαφές μήνυμα. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση