Κοζάνη: Γιαγιά 90 χρονών έδωσε ρεσιτάλ χορού στη γιορτή φασολιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 10:30 Κοζάνη: Γιαγιά 90 χρονών έδωσε ρεσιτάλ χορού στη γιορτή φασολιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεσιτάλ με τις χορευτικές της κινήσεις έδωσε μία 90χρονη γιαγιά στη γιορτή φασολιού στην Κοζάνη, η οποία βρέθηκε στην πρώτη θέση, προκειμένου να… σύρει τον χορό.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/07) η καθιερωμένη γιορτή φασολιού στο Σισάνι Βοΐου. Αν και τα νόστιμα εδέσματα και το παραδοσιακό γλέντι ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, η γιαγιά κατάφερε και “έκλεψε” τα βλέμματα.

Πλήθος κόσμου κατέφθασε στην όμορφη αυτή γιορτή και απόλαυσε τις μουσικές εκδηλώσεις όπου συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης “Κόζιανη”, με την ορχήστρα του Τάκη Μπέτζιου .

Οι γυναίκες του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Σισανίου, κέρασαν τον κόσμο την καθιερωμένη φασολάδα και άλλα εδέσματα .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση