Νίκος Χαρδαλιάς: Συνάντηση με Μητσοτάκη στο Μαξίμου – Και με τη «βούλα» το «γαλάζιο» χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 16:40 Νίκος Χαρδαλιάς: Συνάντηση με Μητσοτάκη στο Μαξίμου – Και με τη «βούλα» το «γαλάζιο» χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής

«Σφραγίστηκε» το «γαλάζιο» χρίσμα που έλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς για να διεκδικήσει το «τιμόνι» της Περιφέρειας Αττικής στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου μετά το τετ-α-τετ που ο ίδιος είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι της Τρίτης (01.08.23) ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του ανέπτυξε τις προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το τετ-α-τετ των δύο ανδρών κράτησε πάνω από δύο ώρες. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπουργοί και πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έδειξαν την στήριξή τους στο Νίκο Χαρδαλιά με αναρτήσεις τους στα social media και απέδειξαν ότι το κόμμα είναι συσπειρωμένο μετά τις αναταράξεις από την υπόθεση Πατούλη και υπάρχει πανστρατιά ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά «αγαπημένο φίλο» και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στη μάχη για την περιφέρεια Αττικής».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, χαρακτήρισε και αυτός «φίλο» τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ για την Αττική, λέγοντας πως «είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα και θα πετύχει και στη νέα πρόκληση», προσθέτοντας πως «είμαστε δίπλα του».

Ως «άνθρωπο του καθήκοντος» χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, Χάρης Θεοχάρης ενώ «καλή επιτυχία» του ευχήθηκε και ο βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική και πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας.

Τη στήριξή του στο Νίκο Χαρδαλιά έδειξε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, που του ευχήθηκε «καλή επιτυχία», τονίζοντας πως «επιστρέφει σπίτι του στην αυτοδιοίκηση», ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τον εν ενεργεία περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση