Μητσοτάκης για υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 19:25 Μητσοτάκης για υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής»

Tη βεβαιότητα ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την περιφέρεια Αττικής στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, γιατί «είναι μαχητής της παράταξης» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα social media, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν -όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός- «οι προτεραιότητες και το όραμα του» κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση