Καιρός - Κολυδάς: 4 βαθμούς πάνω από το κανονικό οι θερμοκρασίες των ελληνικών θαλασσών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 12:18 Καιρός - Κολυδάς: 4 βαθμούς πάνω από το κανονικό οι θερμοκρασίες των ελληνικών θαλασσών

Η χώρα χτυπήθηκε από έναν ακραίο καύσωνα τον περασμένο Ιούλιο, ενώ δεν αποκαλείται ν’ αντιμετωπίζει ξανά ένα κύμα υψηλών θερμοκρασιών το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Για καύσωνα και νέες υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να πλήξουν τη Μεσόγειο μέσα στον Αύγουστο, σύμφωνα με μετεωρολόγους που ερωτήθηκαν για την πρόγνωση του καιρού το επόμενο διάστημα από το πρακτορείο Bloomberg.

Αίσθηση προκαλεί σημερινή (2.8.2023) ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά, ο οποίος αναφέρει στις ελληνικές θάλασσες, ακόμη και στο Αιγαίο, επικρατούν πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες. 

«Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΕΛΤΕΜΙΩΝ & ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ
Η απουσία ισχυρών βοριάδων στο Αιγαίο δεν ρίχνει σχεδόν καθόλου την θερμοκρασία στη θάλασσα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επικρατούν θερμοκρασίες ακόμη και 4 βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή» γράφει και παραθέτει το σχετικό άρθρο του. 

Δείτε την ανάρτησή του: 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση