Ο Γιώργος Βουλγαράκης «συστρατεύεται» με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη - «Η Αθήνα βγήκε από την απραξία ετών»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 20:31 Ο Γιώργος Βουλγαράκης «συστρατεύεται» με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη - «Η Αθήνα βγήκε από την απραξία ετών»

Πριν από τέσσερα σχεδόν χρόνια, μαζί με μια ομάδα φίλων και συνεργατών, ίδρυσαν τη δημοτική παράταξη «Αθήνα και πάλι Αθήνα» και τώρα, ο Γιώργος Βουλγαράκης, δηλώνει δημόσια ότι συστρατεύεται με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη.

«Είναι αλήθεια ότι όλη αυτή την περίοδο έγινε πραγματικό έργο. Έργο ορατό και μετρήσιμο. Η Αθήνα βγήκε από την απραξία ετών. Έγιναν σημαντικά βήματα σε τομείς που αφορούν στην καθημερινότητα του δημότη όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, τα μικρά πάρκα, το πράσινο, ο πολιτισμός ενώ δόθηκε έμφαση σε θέματα αλληλεγγύης, αναπλάσεων και ασφαλτοστρώσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις».

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βουλγαράκης στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook τονίζοντας ότι «στη δημαρχία του Κώστα Μπακογιάννη το ισοζύγιο για την πόλη είναι θετικό».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση