Νίκος Χαρδαλιάς: «Αττική Μπροστά» το όνομα του συνδυασμού του στις περιφερειακές εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 22:19 Νίκος Χαρδαλιάς: «Αττική Μπροστά» το όνομα του συνδυασμού του στις περιφερειακές εκλογές

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε το όνομα του συνδυασμού του που είναι «Αττική Μπροστά». Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία ανέφερε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά πως «κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω».

Με ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως το όνομα του συνδυασμού του είναι «Αττική Μπροστά». «Η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά», είναι το μήνυμα του υποψήφιου για την Περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία.

«Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά. Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.

Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε. Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά», τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση