Πυροβολούσε με υπηρεσιακό όπλο που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 19:30 Πυροβολούσε με υπηρεσιακό όπλο που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού

Έφοδος και συλλήψεις από την αστυνομία.

Σε τρεις συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς και κατοχή όπλων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ζεφύρι, τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/8). Η πρώτη σύλληψη αφορά έναν 22χρονο ημεδαπό ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή.

Ειδικότερα, κατόπιν σήματος του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή του Ζεφυρίου, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• υπηρεσιακό πιστόλι το οποίο είχε κλαπεί τον Απρίλιο από οικία αστυνομικού,
• γεμιστήρας και
• -12- φυσίγγια.

Παράλληλα, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11/8) στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, -2- ημεδαποί, 29 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Κληθέντες αστυνομικοί, εντόπισαν τους κατηγορούμενους, εντός οχήματος, με τον 29χρονο να ενεργεί άσκοπους πυροβολισμούς. Από την έρευνα στην κατοχή τους, εντός του οχήματος και πλησίον αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• πιστόλι,
• γεμιστήρας,
• -40- φυσίγγια και
• -4- κάλυκες.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση