Σε εξέλιξη η σύσκεψη Μητσοτάκη με Τσέφεριν, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Μαρινάκη και εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 11:16 Σε εξέλιξη η σύσκεψη Μητσοτάκη με Τσέφεριν, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Μαρινάκη και εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA και τους εκπροσώπους ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο Αρτούρ Νταβιντιά.

Ο κ. Τσεφέριν αναμένεται να δει το απόγευμα και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο. Η σημερινή ήταν η αρχή μιας γενικότερης κυβερνητικής προσπάθειας, οι χούλιγκανς και η οπαδική βία να μείνουν εκτός γηπέδων και αθλητισμού.

Φωτογραφίες από τη σύσκεψη: 

Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της UEFA συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου:   

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος για δομικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην εξάλειψη της οπαδικής βίας και θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις ώστε να αλλάξει ολοκληρωτικά η φιλοσοφία των γηπέδων.

Ο πρωθυπουργός εξάλλου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για τον τρόπο που η ΕΛ.ΑΣ. χειρίστηκε το θέμα των Κροατών χούλιγκανς με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες -και μετά την εσωτερική έρευνα στους κόλπους της αστυνομίας- αναμένονται νέες αποφάσεις για μετακινήσεις ή και αποπομπές υψηλόβαθμων αστυνομικών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση