Συνελήφθη επιχειρηματίας - Είχε τοποθετήσει 40 ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 20:33 Συνελήφθη επιχειρηματίας - Είχε τοποθετήσει 40 ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν είχε άδεια...

Για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των δημοσίων κτημάτων, συνελήφθη επιχειρηματίας σήμερα το πρωί σε παραλία της Θεσπρωτίας, γιατί είχε αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες χώρις την άδεια από την αρμόδια αρχή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή από τους αστυνομικούς, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Κτηματικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας, ο συλληφθείς, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι είχε αναπτύξει σε χώρο της παραλίας 40 ομπρέλες με ανάλογο αριθμό από ξαπλώστρες, χωρίς να έχει εκδοθεί σχετική άδεια για το σκοπό αυτό, από την αρμόδια αρχή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: Newsbeast

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση