«Τρελό» live βίντεο από τον ΣΚΑΪ: Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην λεωφόρο Κηφισού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 11:07 «Τρελό» live βίντεο από τον ΣΚΑΪ: Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην λεωφόρο Κηφισού

Ο οδηγός μάλλον μπερδεύτηκε και μπήκε ανάποδα, ωστόσο τον άφησαν να κάνει αναστροφή και έφυγε, ενώ το σκηνικό το κατέγραφε live η κάμερα.

Ένα αυτοκίνητο είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα στην λεωφόρο Κηφισού, όπως κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής «Πρωινή ενημέρωση», η κάμερα κατέγραφε live το αυτοκίνητο που ήταν ανάποδα στον δρόμο, με κίνδυνο να δημιουργηθεί σοβαρό ατύχημα.

«Είναι εικόνα που καταγράφουμε τώρα, έξω εδώ από τον ΣΚΑΪ, είναι στο κατέβασμα της λεωφόρου Κηφισού. Ένας οδηγός έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα, στη γέφυρα. Βλέπουμε και τα υπόλοιπα οχήματα που προσπαθούν να αποφύγουν, ευτυχώς έχει ακινητοποιηθεί. Θα του δώσουν την δυνατότητα να κάνει αναστροφή. Προφανώς μπερδεύτηκε και έστριψε σε λάθος σημείο της γέφυρας με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση