Φωτιά στη Φυλή: Η κυρία Τούλα επιμένει να φτιάξει καφέ σε αστυνομικούς που την απεγκλώβισαν από το σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 16:34 Φωτιά στη Φυλή: Η κυρία Τούλα επιμένει να φτιάξει καφέ σε αστυνομικούς που την απεγκλώβισαν από το σπίτι της

Ήθελε να τους φιλέψει για την καλοσύνη τους να την βοηθήσουν να απομακρυνθεί

Συγκινητικές στιγμές καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού ηλικιωμένης γυναίκας από το σπίτι της στη Φυλή κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας το βράδυ της Τρίτης.

 

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο, άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης την ώρα που το μέτωπο της φωτιάς κατέκαιε την ευρύτερη περιοχή. Όπως ακούγεται από τον ασύρματο της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για γυναίκα η οποία είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της μη μπορώντας να απομακρυνθεί, παρά τις σχετικές οδηγίες και τα μηνύματα του 112.

Οι άνδρες της Αστυνομίας την βοηθούν να βγει από το σπίτι της, με την ίδια, να προτίθεται να τους φτιάξει έναν καφέ για να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια. «Κυρία Τούλα, σε ευχαριστούμε, δεν θέλουμε καφέ!», απαντά ένας από τους αστυνομικούς, την ώρα που οι συνάδελφοί του την βοηθούν να κατέβει με προσοχή τα σκαλιά του σπιτιού της και εν συνεχεία να την μεταφέρουν στο περιπολικό το οποίο και θα την απομάκρυνε με ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση