Κικίλιας: 9 απόπειρες εμπρησμού στον Αυλώνα – «Δεν θα γλιτώσετε!»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 13:36 Κικίλιας: 9 απόπειρες εμπρησμού στον Αυλώνα – «Δεν θα γλιτώσετε!»

Για εννέα απόπειρες εμπρησμού στην περιοχή του Αυλώνα έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εικόνα στα πύρινα μέτωπα της χώρας το μεσημέρι της Πέμπτης (24.08.23).

Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας έστειλε σκληρό μήνυμα στους εμπρηστές, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα γλιτώσετε, θα σας βρούμε και θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη».

Όπως είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, «κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δάση και περιουσίες. «Είναι όχι απλά ανεπίτρεπτο, αλλά αισχρό και εγκληματικό!».

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για εμπλοκή αγροτικού φορτηγού και για προσαγωγές υπόπτων. «Θα κάνουμε τα πάντα για να συλλάβουμε», τόνισε.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση