Ελεύθεροι οι δύο προσαχθέντες για εμπρησμό από το Μενίδι – Είχαν βρεθεί πάνω τους αναπτήρες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 19:08 Ελεύθεροι οι δύο προσαχθέντες για εμπρησμό από το Μενίδι – Είχαν βρεθεί πάνω τους αναπτήρες

Τι γίνεται με τους υπόλοιπους προσαχθέντες...

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο άνδρες που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι για εμπρησμό από τις αστυνομικές αρχές στο Μενίδι. Οι δύο άνδρες εφέροντο να έχουν στην κατοχή τους μεγάλο αριθμό αναπτήρων και να σχετίζονται με τις φωτιές που μπήκαν.

Δύο ακόμα άτομα προσήχθησαν από τον Αυλώνα. Η προσοχή έχει πέσει σε έναν εξ αυτών που έχει ξαναπασχολήσει.

Πρόκειται για έναν 45χρονο πρώην δικηγόρο που διαμένει στην περιοχή και φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Θεωρείται βασικός ύποπτος για τους εμπρησμούς στην περιοχή του Αυλώνα.

Υπάρχουν καταθέσεις από πολίτες ότι κινούνταν στα σημεία που ξέσπασε φωτιά. Μάλιστα και τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν σχετικές υπόνοιες. Αρνείται να μιλήσει στους αστυνομικούς. Η Αστυνομία εξετάζει το κινητό του, ενώ αναμένεται να εξετάσει και το σπίτι του.

Υπόνοιες για εμπρησμό υπάρχουν και στη φωτιά στο Δοκό Χαλκίδας και σε εκείνη του Έβρου που καίει εδώ και 6 μέρες.

Πηγή: Newsbeast

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση