Σάμος: Μία βάρκα γεμάτη παιδιά βρήκαν οι λιμενικοί – Εικόνες από τη διάσωσή τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 17:55 Σάμος: Μία βάρκα γεμάτη παιδιά βρήκαν οι λιμενικοί – Εικόνες από τη διάσωσή τους

Παιδάκια τρομαγμένα μέσα σε μια φουσκωτή βάρκα. Άλλα γαντζωμένα από τους δικούς τους, άλλα να κοιτάζουν «παγωμένα» τους άνδρες του Λιμενικού. Αυτές είναι οι εικόνες από την τελευταία επιχείρηση που έγινε ανοιχτά της Σάμου και έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.

Πρωί Τρίτης. Ένα σκάφος του Λιμενικού εντοπίζει στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, κοντά στον οικισμό Κοκκάρι, μία φουσκωτή βάρκα ακινητοποιημένη. Μέσα είναι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδάκια.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, διασώθηκαν 36 άνθρωποι και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Μαλαγαρίου. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Στάθηκαν πιο τυχεροί από τους ανθρώπους που βρέθηκαν χθες κοντά στη Λέσβο και δυστυχώς εκεί, τέσσερα παιδάκια έχασαν τη ζωή τους…

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση