Κυκλάδες: Βίντεο με το πλοίο Σκοπελίτης να δίνει μάχη στα κύματα έξω από τη Νάξο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 14:09 Κυκλάδες: Βίντεο με το πλοίο Σκοπελίτης να δίνει μάχη στα κύματα έξω από τη Νάξο

Το πλοίο Σκοπελίτης εκτελεί το συνηθισμένο του δρομολόγιο στις Κυκλάδες με ανέμους 7 μποφόρ. Το ταξίδι είναι δύσκολο για τους επιβάτες, με το έμπειρο πλήρωμα να είναι συνηθισμένο σε τέτοιες συνθήκες…

O θρυλικός «Σκοπελίτης» ταξιδεύει προς τη Νάξο ερχόμενος από τις Μικρές Κυκλάδες, κόντρα στους ισχυρούς βόρειους ανέμους που πνέουν στην περιοχή, εντάσεως 7 μποφόρ. Το βίντεο που ανέβασε ο isalos στο youtube δείχνει τη μάχη του πλοίου στα κύματα, που κατά διαστήματα το σκεπάζουν. Οι περισσότεροι επιβάτες βρίσκονταν στο εσωτερικό, ενώ κάποιοι παρέμειναν στο κατάστρωμα, με τον καπετάνιο και τα μέλη του πληρώματος να βρίσκονται στις θέσεις τους.

Το πλοίο έφτασε τελικά στο λιμάνι της Νάξου και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Ο καιρός έχει αλλάξει και στις Κυκλάδες με τους ισχυρούς ανέμους να υπενθυμίζουν πως το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώθηκε.

Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει επιδείνωση από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 6-9-2023 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, με ενισχυμένους ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα δεχτούν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η βόρεια Εύβοια και η Πελοπόννησος. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη μάχη του πλοίου «Σκοπελίτης» στα κύματα των Κυκλάδων.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση