Η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 15:56 Η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου και επισκέφθηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, στο οποίο φοίτησε.

Την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη που έγραψε μια από τις πιο χρυσές σελίδες του ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού στο άλμα εις ύψος, κατακτώντας τη 2η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996, υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου στο Δημαρχείο Λαμίας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου του Τμήματος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού Θάνου Στεργίου και του Προϊσταμένου του Τμήματος Αθλητικών Εκδηλώσεων Νίκου Σουφλέρη.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος αναφέρθηκε αρχικά στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή το γεγονός ότι η Νίκη Μπακογιάννη, αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Λαμίας, ξεκινώντας τη μεγάλη αθλητική πορεία της από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο «Αθανάσιος Διάκος», φτάνοντας στην κορυφή του κόσμου, ενώ επελέγη και ως λαμπαδηδρόμος για την αυριανή τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας “Paris 2024” στη Λαμία, ανάβοντας το βωμό στην πλατεία Διάκου. Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε συνολικότερα σε θέματα ανάπτυξης του αθλητισμού στο Δήμο, μέσα από την πολύτιμη εμπειρία της Νίκης Μπακογιάννη.

Η Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Λαμιέων για τη θερμή υποδοχή που της επεφύλαξε, υπογραμμίζοντας τη διάθεση της να συμβάλλει περαιτέρω στην υποστήριξη και προώθηση αθλητικών ζητημάτων, μέσα από την ενασχόληση από τις μικρές κιόλας ηλικίες, καλλιεργώντας νέες γενιές αθλητών και πρωταθλητών.

O Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη για τη συνολικότερη προσφορά της στον αθλητισμό, η οποία στη συνέχεια συνοδευόμενη από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Τμήματος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού Θάνο Στεργίου, επισκέφθηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας στο οποίο φοίτησε. Τη Νίκη Μπακογιάννη υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Διευθυντής του Σχολείου Παρασκευάς Ζαρκαδούλας και το λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό ενώ συνομίλησε με τους μαθητές για την αξία του αθλητισμού και τα ολυμπιακά ιδεώδη.  

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση